måndag 12 juli 2010

Sommar, sommar och sol...

Sommarvädret börjar infinna sig lagomt till semestern.
Förra veckan hade vi ett mycket intressant möte med utveckling och nyetablering som ämne. Har vi tur så kan det innebära ca 15 nya arbetstillfällen i regionen. Vi ska verkligen anstränga oss för att det ska bli av.
Nytt jobb har jag också fått. När Knut Berger känner sig färdig med projektledar rollen för delprojekt turism/reiseliv har jag fått den stora äran att ta över. Det är med blandade känslor jag tar över jobbet från en profil som Knut. Jag ska göra mitt bästa och hoppas att det blir bra. Det kommer att innebära att den här bloggen även kommer att handla om turism. Förhoppningsvis ska det bli ett bra giftemål eftersom en stor del av vårt näringsliv lever av turism och är en utvecklingsbar bransch.

måndag 5 juli 2010

WebbShop?!

Internet är som gjort för oss i glesbygd och ändå får vi strida för att få tillgång till bra uppkoppling. Att kunna arbeta med sin dator var helst man vill är frihet. Att som stugägare kunna tillbringa mer tid i fritidshuset och välja att arbeta när vädret passar för det och vara ledig när fjällvyerna gnistrar av vårsolen.
Webb Shop det måste vara ett perfekt komplement för många företag här. Jag tror mycket på den möjligheten och vill gärna komma i kontakt med intresserade. Hör av er till mig så kanske vi kan organisera en informations träff eller utbildning.
Anna 0046 (0)670 169 35