måndag 19 april 2010

Studiebesök i Skärvången


När vi hade vårat första möte med referenspersoner från jordbruk och skogsbruks branschen pratades det en hel del om att förädla sina egna produkter för att höja inkomsten.
Förslag om att projektet skulle anordna ett studiebesök till Skärvångens bymejeri som är vår regions flaggskepp inom området.
I torsdags var det dags! Tor tog hand om oss där trots att han satt i rullstol efter att ha halkat på isen. Precis som Tor själv sa så hann han med att säga många ord på tre timmar.
Hoppas att alla blev nöjda och att man såg att det är möjligt att utveckla en framgångsrik verksamhet i vår region.

måndag 12 april 2010

Påskledighet och vårsol fyller oss med kraft!

Nu har jag fått känna på något som jag inte gjort på 15 år! Jag har varit ledig en påskhelg. Till alla er som ägnat er åt det som även jag gjort tidigare, nämligen jobbat, kan jag säga att visst var det skönt men va tusan visst kan man väl vara ledig andra dagar också.
Jag vill här passa på att TACKA alla som ställer upp och jobbar dessa veckor. Smart att att ta in de pengar som går av våra turister OCH jag vet att det ställs höga krav på en som företagare att upprätthålla en god service trots att antalet människor i regionen ökar med flera hundra procent och dessutom under så kort period.

Så stort tack till er som ser till att vår region fortsätter att vara en attraktiv plats att njuta av vårvintern på!